#

Mathleaks Blog

Förbättring av Mathleaks användargränssnitt och användarupplevelse!

30 september, 2023

Vi är glada över att kunna dela med oss av de senaste förbättringarna vi har gjort i Mathleaks användargränssnitt och användarupplevelse. Vår främsta målsättning är alltid att göra det så enkelt och behagligt som möjligt för våra användare att använda vår plattform för att förbättra sina matematikkunskaper. Både innehållet och plattformen ska ge just dig  genvägen till bättre betyg! Här är några av de förändringar vi har genomfört.

Tydligare Användning

Vi har strukturerat om vår plattform för att göra det ännu tydligare för våra användare hur de kan använda Mathleaks för att förbättra sina matematikkunskaper. Vi har tydligt delat in de olika funktionerna och verktygen, så att det blir lättare att navigera och hitta det man behöver.

Ljusare Färger för en Varmare Känsla

För att skapa en mer behaglig och inbjudande atmosfär har vi justerat färgschemat på vår plattform. Vi har valt ljusare färger som ger en varmare och mer välkomnande känsla när du använder Mathleaks. Vi tror att detta kommer att göra ditt lärande mer behagligt och trivsamt.

Personlig  Dashboard för Användare

För att göra det ännu enklare för våra användare att ha översikt över sitt konto och sina aktiviteter har vi infört personliga dashboard för användare. Varje användare har nu en egen dashboard där de kan se allt relevant för sitt konto på ett tydligt och organiserat sätt. Detta inkluderar tillgång till kurser, övningar och tester.

Lättare Navigering

Vi har minimerat antalet steg som krävs för att navigera genom Mathleaks. Vår användarupplevelse är nu mer intuitiv och smidigare än någonsin tidigare. Det innebär att du snabbt kan hitta det du söker och komma igång med ditt lärande utan krångel.

Kommer snart! Uppdelat efter Elevers och Lärares Behov

Vi förstår att elever och lärare har olika behov och mål när de använder Mathleaks.  För att göra det enklare för dem  att använda Mathleaks på ett sätt som passar deras specifika behov erbjuder vi dem olika och relevanta funktioner och verktyg.

Vi är övertygade om att dessa förbättringar kommer att göra Mathleaks till en ännu mer användarvänlig och effektiv plattform för att förbättra dina mattekunskaper. Vi ser fram emot att höra dina åsikter och feedback om förbättringarna, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller kommentarer. Tack för att du väljer Mathleaks för ditt matematiklärande!

Förberedelse för kommande förbättringar: Integrering av AI under 2024

Det nya användargränssnittet och användarupplevelsen är en viktig del av vår förberedelse för kommande förbättringar av Mathleaks.  Under 2024 planerar vi att integrera artificiell intelligens (AI) som en central komponent i Mathleaks. Detta kommer att möjliggöra en ännu mer anpassad och interaktiv lärupplevelse för våra användare. Mer information och spännande nyheter om vårt AI-initiativ kommer att släppas när vi är redo. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla Mathleaks och erbjuda våra användare en ännu bättre matematiklärande plattform. Tack för att du är en del av vår resa!

Lär dig matematik på egen hand, Mathleaks har teori, uppgifter, verktyg och självtester som gör det enkelt!

Du kan besöka vårt läromedel direkt på mathleaks.se/utbildning eller ladda ned vår app

Skrivet av Mathleaks

Relaterade Inlägg