Så tycker användarna

Så fungerar Mathleaks

Mathleaks blir ett eget läromedel med teori, uppgifter, ledtrådar och lösningar!

Mathleaks med inbyggt läromedel har lanserats i senaste versionen av appen. Fler än 30 nya innovativa funktioner såsom rörliga grafer och bilder med touch control. Mathleaks finns nu också för datorer och webben via vår hemsida.

Så fungerar Mathleaks med tryckt lärobok

Skriv in uppgiftens nummer i sökrutan från boken och klicka sök för att se lösningen.

Alla lösningar till årskurs 9 samt på E-nivå i kurs 1-2 på gymnasiet är gratis. Genom Premium får du tillgång till samtliga lösningar till de svårare uppgifterna och de högre kurserna. Premium kostar 69 kr per månad och prenumerationen kan avbrytas utan bindningstid via ditt konto.

Så fungerar Mathleaks egna läromedel

Studera med Mathleaks egna läromedel i appen eller på webben som du kan ersätta eller kombinera med tryckt lärobok. Saknar Mathleaks din lärobok i appen kan du enkelt öva med uppgifter och självinstruerande lösningar till din kurs via vårt läromedel. Teori, exempel och lösningar till lättare uppgifter är gratis. Som Premium användare har du tillgång till hela läromedlet.

Läromedlet är i framkant och Sveriges mest högteknologiska plattform för matematikstudier. Det ger dig mer och bättre innehåll än tryckta läroböcker och följer det centrala innehållet i svensk läroplan.