Press

Vill du skriva om Mathleaks eller visa att du samarbetar med oss kan du ladda hem vår logotyp nedanför. För ytterligare frågor om företaget kan du kontakta Henrik Staaf eller Jesper Mårtensson. Kontaktuppgifter hittar du under fliken om oss.

Mathleaks AB Logo - Plugga Online

Sambarbetspartners & utmärkelser

 

My Academy

Vid terminsstart 2013 samarbetar Nordens största läxhjälpsföretag med Mathleaks. ”My Academy har sedan starten 2005 jobbat kontinuerligt med att hitta nya metoder för att
effektivisera läxläsningen. Vi har samma mål med vår verksamhet som Mathleaks har med sitt läromedel, nämligen att göra matematik enklare för barn och ungdomar.
För oss är Mathleaks en drömpartner då samarbetet hjälper våra studiecoacher att göra ett bättre jobb när de är ute på uppdrag vilket naturligtvis också gynnar eleverna på ett fantastiskt sätt”, menar Kristian Hansson medgrundare och marknadschef på My Academy.

 

VINN-NU

Under hösten 2012 blev Mathleaks ett av få utvalda VINN-NU-bolag i Vinnovas årliga satsning på innovation och nyföretagande. För mer information läs deras pressmeddelande.

 

STING

Efter en tuff gallringsprocess inledde Mathleaks under 2012 ett samarbete med Nordens främsta företagsinkubator STING (Stockholm Innovation and Growth). Samarbetet med STING innebär att vi får stöd från en rutinerad affärscoach och tillgång till ett stort nätverk av idéer och kunskap.

 

Cybergymnasiet

I samband med lanseringen av vår första testversion samarbetar vi med Cybergymnasiet. Idag används Mathleaks av deras elever på årskurs 1 och 2.

 

På omslaget i Metro

Den 27:e maj 2013 var Mathleaks huvudnyhet i Metro.

Mathleaks - Metro Tidning omslag förstasida