Prenumerationer

Avsluta en påbörjad prenumeration

Ni kan prenumerera via Mathleaks på olika sätt. Vi rekommenderar att ni prenumererar via vår hemsida eftersom det kommer med en del fördelar:

 • Prenumerationerna är billigare via hemsidan
 •  Vi kan erbjuda bättre support än om ni prenumererar på annat sätt
 • Om ni prenumererar via hemsidan så kan ni använda samma prenumeration till både Android och iOS mm.
 • Det är mer flexibelt via hemsidan då du kan bestämma olika prenumerationstyper och du kan enklare hantera dina prenumerationer

Via hemsidan

Obs! Den automatiska förnyelsen av en påbörjad prenumeration måste stängas av minst 24 timmar innan den nuvarande prenumeration går ut för att en ny period inte ska påbörjas och ny betalning genomföras.

Om ni prenumererar via hemsidan och vill avsluta en prenumeration gör ni följande:

 1. Logga in på ert konto på den här sidan (https://mathleaks.se/my-account) om ni har glömt lösenordet kan ni återställa det på sidan för att återställa lösenord
 2. Under rubriken ”Prenumerationer” så har ni en lista på prenumerationer. Vanligtvis har man bara 1 så då borde det bara vara 1 rad där
 3. När ni hittat prenumerationen ni vill avsluta så tryck  på knappen ”Avsluta”
  OBS! Se till och vänta tills sidan har laddat klart
 4. Klart!

Via App Store / iTunes Connect

Om ni valt att prenumerera via App Store kan tyvärr inte Mathleaks ge er mycket support. Utan vi rekommenderar att ni prenumererar via hemsidan där det även är billigare.

Läs om hur ni avslutar en prenumeration från App Store via Apple’s supportsidor:

https://support.apple.com/sv-se/HT202039

Via Google Play

Ni kan idag inte starta nya prenumerationer via Google Play utan vi hänvisar android-användare att prenumerera via hemsidan.

Läs om hur ni avslutar en prenumeration från Google Play på Google’s supportsidor:

https://support.google.com/googleplay/answer/2476088?hl=sv

Är det någon bindningstid på premium?

Vi har inga bindningstider på våra prenumerationer och de kan avslutas när som helst. Notera att alla prenumerationstyper automatiskt förnyas tills man väljer att avsluta.

Vad innebär automatisk förnyelse?

Alla prenumerationsalternativ har en automatisk förnyelse. Det betyder att när perioden för er prenumeration tagit slut så kommer en ny period påbörjas samt betalning för den perioden. Om ni exempelvis har startat en 6-månaders prenumeration, så kommer en ny 6-månaders prenumeration startas efter 6 månader om ni inte avslutat prenumerationen givetvis.

Om jag avslutar mitt Premium kan jag fortfarande utnyttja det för tiden jag har kvar?

Om ni exempelvis har börjat en månadsprenumeration i början av en månad och avslutar i mitten av månaden kommer ni har tillgång till premium månaden ut. Ni kommer alltså givetvis ha tillgång till premium för den tid ni betalat för oavsett när ni avslutar prenumerationen.

Ett annat exempel om ni vill ha 6-månadersprenumration och inte vill att prenumerationen ska förnyas efter 6 månader kan ni avsluta prenumerationen direkt efter köpet. Du kommer fortfarande ha tillgång till premium för tiden ni betalat för.

Premium via din skola

Prenumeration på Mathleaks kan ske direkt av skolor som vill att deras elever har tillgång till våra lösningar i undervisningen. Skolor som prenumererar har betydande rabatter utöver de som lämnas till elever då det rör sig om flera prenumerationer. Vi hjälper skolorna att administrera elevernas innehav av licenser för användning av våra lösningar. För mer information, kontakta oss.

Så aktiverar du din premiumkod från din skola

 1. Om du inte har något konto, ladda då hem appen från Google Play / AppStore och skapa ett konto
 2. När du har skapat ett konto, logga då in på ditt konto här på hemsidan
 3. Under rubriken ”Skolkund” har du ett textfält. Fyll i din premiumkod du fått av din skola där och tryck på ”Aktivera”
 4. Om det står att koden är aktiverad på hemsidan så har ditt konto premium. Kontrollera till att du är inloggad med det kontot i appen
 5. Klart!

Obs! Du kan inte binda ditt konto till en skolkod om du redan är prenumerant. Då måste du avsluta din prenumeration eller skapa ett nytt konto.

Vad innebär min felkod i appen?

Vi rekommenderar att du kontaktar supporten för hjälp med felkoder. Ange om du är Android eller iPhone-användare och din felkod. Kontakta supporten här.