Prenumerationer

Avsluta en påbörjad prenumeration

Ni kan prenumerera via Mathleaks på olika sätt. Vi rekommenderar att ni prenumererar via vår hemsida eftersom det kommer med en del fördelar:

 • Prenumerationerna är billigare via hemsidan
 •  Vi kan erbjuda bättre support än om ni prenumererar på annat sätt
 • Om ni prenumererar via hemsidan så kan ni använda samma prenumeration till både Android och iOS mm.
 • Det är mer flexibelt via hemsidan då du kan bestämma olika prenumerationstyper och du kan enklare hantera dina prenumerationer

Via hemsidan

Obs! Den automatiska förnyelsen av en påbörjad prenumeration måste stängas av minst 24 timmar innan den nuvarande prenumeration går ut för att en ny period inte ska påbörjas och ny betalning genomföras.

Om ni prenumererar via hemsidan och vill avsluta en prenumeration gör ni följande:

 1. Logga in på ert konto på här, om ni har glömt lösenordet kan ni återställa det på sidan för att återställa lösenord
 2. Under rubriken Prenumerationer finns det en lista med prenumerationerna
 3. För att avsluta en prenumeration klicka på knappen avsluta
  OBS! Se till och vänta tills sidan har laddat klart

Via iTunes App Store

Om ni valt att prenumerera via App Store kan tyvärr inte Mathleaks ge er mycket support. Vi rekommenderar att ni prenumererar via hemsidan där det är billigare.

Läs om hur ni avslutar en prenumeration från App Store via Apple’s supportsidor:

https://support.apple.com/sv-se/HT202039

Är det någon bindningstid på premium?

Vi har inga bindningstider på våra prenumerationer och de kan avslutas när som helst. Notera att alla prenumerationstyper automatiskt förnyas tills man väljer att avsluta.

Vad innebär automatisk förnyelse?

Alla prenumerationsalternativ har en automatisk förnyelse. Det betyder att när perioden för er prenumeration tagit slut så kommer en ny period påbörjas samt betalning för den perioden. Om ni exempelvis har startat en 6-månaders prenumeration, så kommer en ny 6-månaders prenumeration startas efter 6 månader om ni inte avslutat prenumerationen givetvis.

Om jag avslutar mitt Premium kan jag fortfarande utnyttja det för tiden jag har kvar?

Om ni exempelvis har börjat en månadsprenumeration i början av en månad och avslutar i mitten av månaden kommer ni har tillgång till premium månaden ut. Ni kommer alltså givetvis ha tillgång till premium för den tid ni betalat för oavsett när ni avslutar prenumerationen.

Premium via din skola

Prenumeration på Mathleaks kan ske direkt av skolor som vill att deras elever har tillgång till våra lösningar i undervisningen. Skolor som prenumererar har betydande rabatter utöver de som lämnas till elever då det rör sig om flera prenumerationer. Vi hjälper skolorna att administrera elevernas innehav av licenser för användning av våra lösningar. För mer information, kontakta oss.

Så aktiverar du din premiumkod från din skola

 1. Om du inte har något konto, ladda ner Mathleaks appen på Google Play / AppStore och skapa ditt konto
 2. Logga sedan in på kontot
 3. Längre ner på sidan under rubriken Skolkund aktiverar du din kod
 4. Starta om appen och kontrollera att den är Premium
 5. Klart!

Obs! Du kan inte binda ditt konto till en skolkod om du redan är prenumerant. Då måste du avsluta din prenumeration eller skapa ett nytt konto.

Vad innebär min felkod i appen?

Vi rekommenderar att du kontaktar supporten för hjälp med felkoder. Ange om du är Android eller iPhone-användare och din felkod. Kontakta supporten här.