Om oss

Mathleaks är ett digitalt läromedel i matematik. Vi ger utförliga och pedagogiska lösningar till räkneuppgifter i de vanliga läroböckerna för grundskolans årskurs 9 och gymnasiet.

Mathleaks har en sammansättning av kompetenser som är relevanta för oss, det vill säga inom matematik, pedagogik och teknik. Medarbetarna har examen från Handelshögskolan i Stockholm, Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms Universitet.


Kontakta oss på Mathleaks

Henrik Staaf

medgrundare
henrik@mathleaks.se

Jesper Mårtensson

medgrundare
jesper@mathleaks.se

Om Mathleaks - Startup - Grundare

Jesper Mårtensson och Henrik Staaf

Historia

Idén till Mathleaks kom under studietiden på universitetet där några av grundarna också jobbade extra som privatlärare. Den stora skillnaden mellan gymnasiet och universitetet är främst det material man tillhandahåller vid självstudier och synen på det. Det är inte ovanligt att man får övningstentor med tillhörande lösningsförslag på universitetet. Detta koncept har lyst med sin frånvaro på högstadie och gymnasienivå tills Mathleaks lanserades.

Idag är Mathleaks Nordens bästsäljande utbildningsapplikation och tusentals elever studerar med Mathleaks varje månad. Vi hoppas även att du ska upptäcka möjligheten som vi aldrig själva fick under vår studietid på gymnasiet.