Support för iOS

Support för iOS

Besök frågor och svar för mer information.

Fel på lösning?

Om du anser att det är fel på en lösning får du gärna använda rapporteringsfunktionen som du hittar i lösningens meny. Fel kan vara allt från att det är lösning till fel uppgift till att någonting är felstavat. Rapporteringsfunktionen är inte menat för övriga fel (som fel i appen eller betalningsproblem).

Fel på appen eller prenumeration?

Har du inte tillgång till premiuminnehåll när du borde ha det, eller stött på ett problem i appen? Läs igenom support eller kontakta oss på vår Facebooksida eller på support@mathleaks.se.

Gratis läromedel med teori, uppgifter, ledtrådar och lösningar!

Mathleaks med inbyggt läromedel har lanserats i senaste versionen av appen. Fler än 30 nya innovativa funktioner såsom rörliga grafer och bilder med touch control.  Mathleaks finns nu också till datorer och webben via vår hemsida.

Testa läromedlet här: mathleaks.se/utbilding

Gratis prenumerationer via skolan!

Mathleaks läromedel innebär att skolor kostnadsfritt kan ersätta gamla läroböcker med Mathleaks. Det ger skolorna ökade resurser att ge elever lösningar gratis. Du som elev kan efterfråga att få Mathleaks lösningar via din lärare, istället för att skolan köper in böcker till dig.